USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Данії викопають та кремують мільйони вбитих раніше норок

21 Грудня 2020 22:03
Мільйони вбитих у Данії в рамках боротьби з коронавірусом норок через півроку викопають та спалять.

Як повідомляє Укрінформ, про це із посиланням на заяву міністерства продовольства та ветеринарних справ Данії пише Bloomberg.

«Парламент Данії у неділю дав згоду на викопування близько 4 млн норок. Тварини будуть ексгумовані після шести місяців, що вважається достатньо довгим періодом для того, аби їх тушки гарантовано були вільними від вірусу та безпечними для переміщення. Після викопування, норки будуть спалені як промислові відходи», – інформує видання.

Цим рішення уряд намагається покласти край скандалу, що призвів до відставки одного із членів уряду та зруйнував репутацію Данії як держави, яка краще, ніж інші, давала раду пандемії.

Раніше цього року уряд Данії наказав знищити 17 млн норок, яких вирощували на фермах у країні, через їх можливе інфікування мутованим коронавірусом. На той момент Данія мала найбільшу індустрію норок у світі.

Після цього ціла низка країн світу – Нідерланди, Іспанія, Швеція, Італія та США – повідомили про випадки SARS-CoV-2 серед норок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гамлет Показати IP 21 Грудня 2020 22:37
Не кончаются идиоты в Датском королевстве...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus