USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

«Сліди ведуть в Україну»: у Придністров’ї вже знайшли винних у «вибухах»

26 Квітня 2022 23:24
Так званий «глава придністровського регіону» Вадим Красносільський 26 квітня звернувся до мешканців Придністров’я та заявив, що «сліди терористичних» атак нібито ведуть до України.

За його словами, на це нібито вказують попередні висновки оперативно-слідчих заходів. При цьому Красносільський запевнив, що «провокаторам не вдасться втягнути Придністров’я у конфлікт».

Про це з посиланням на російські пропагандистські ЗМІ повідомляє 24 канал.

Так, він закликав українську владу провести розслідування «незаконного переміщення тих чи інших бойових груп та вчинення ними терористичних актів» у Придністров’ї.

«Як показали перші висновки проведення невідкладних оперативно-слідчих заходів, сліди цих нападів ведуть в Україну. Після початку бойових дій в Україні Придністров’я дотримувалося нейтралітету і відкрито про це заявляло, що ми не агресори, що Придністров’я не планувало і не планує нападу на наших сусідів. (...) Я припускаю, що ті, хто організував цей напад, мають на меті втягнути Придністров’я у конфлікт», – заявив він.

Так заний «президент» Придністров’я звернувся й до центральної влади Молдови. Він закликав їх не піддаватися на провокації.

«Не піддавайтесь і ви на провокації, не дозволяйте втягнути Молдову в агресію проти Придністров’я. Потрібно вирішувати питання життєдіяльності наших двох держав, не допустити при цьому жодної агресії, яка може стати прологом великої війни – у жодному разі. Ми маємо домовитися – домовитися про мир насамперед і зберегти цей світ», – сказав Красносільський.

Читати ще: У Придністров'ї російські війська приведені у повну бойову готовність, – Генштаб

Нагадаємо, що впродовж останньої доби на території самопроголошеної Придністровської молдавської республіки сталися вибухи. Зокрема були зруйновані вишки, які транслювали російську пропаганду. Також з’явилася інформацію про атаку на аеродром поблизу Тирасполя. Після повідомлень про вибухи у невизнаному Придністров’ї на виїзд на підконтрольну молдовському уряду територію утворились автомобільні черги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus