USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Скандал із парадом: Таран розповів, якими будуть нові туфлі для військовослужбовиць

7 Липня 2021 15:11
Міністр оборони Андрій Таран заявив, що експериментальні моделі взуття для жінок-військовослужбовиць будуть на шнурівці і на нижчих підборах.

Про це Таран повідомив на засіданні Кабміну 6 липня, передає УП.

«Ми розробили протягом минулого тижня вже новий зразок туфель. По-перше, вони вже мають шнурки, і це дозволяє їм не звалюватися з ноги під час ходьби, плюс наявність шнурівки дозволяє враховувати різну повноту стопи у людей. І по-друге, ми зробили набагато менший підбір», – розповів міністр.

Також він висловив сподівання, що протягом найближчого часу зможуть виготовити експериментальне взуття у необхідній кількості для комплектування жінок-військовослужбовиць, які братимуть участь у параді до Дня Незалежності, і це «питання буде закрите».

За словами Тарана, якщо буде позитивний досвід використання цього нового взуття, то його надалі надаватимуть усім жінкам-військовим.

1 липня ресурс «Армія Inform» повідомив, що 24 серпня на військовому параді до Дня Незалежності разом із іншими підрозділами Хрещатиком крокуватиме жіноча «коробка» військовослужбовиць ЗСУ.

Цього разу вся жіноча «коробка» буде представлена курсантками Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, натомість минулого разу, у 2018 році, – це була змішана «коробка» дівчат із Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут і курсанток «Шевченка».

На минулому параді дівчата були в повсякденній формі одягу і зі зброєю, а цього року – крокуватимуть у парадній формі, без зброї, у туфлях на підборах. Зазначалося, що курсантки вже місяць тренуються до параду і зізнаються, що у туфлях на підборах «трішечки важче, ніж у берцях».

Група народних депутаток обурилася таким підходом і вимагала від міністра оборони Андрія Тарана пояснень і вибачень за плани показати жінок-військовослужбовиць на параді до 30-річчя незалежності України на підборах.

Після цього Таран доручив купити експериментальні моделі взуття для жінок-військовослужбовиць спеціально для ювілейного параду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 7 Липня 2021 15:18
Вони ж військові, а не топ моделі, для чого оце все?
Марно до Анонім Показати IP 7 Липня 2021 15:37
Довго пояснювати. Подивіться хоча б корейський чи китайський парад.
Анонім до Марно Показати IP 8 Липня 2021 08:34
А чого рівнятися на Китай чи Корею? Ізраїль - от взірець. Крім того маємо гарний досвід параду 2018.
Поручик Ржевский до Анонім Показати IP 7 Липня 2021 18:11
Ноги на погоны!
Лучанин Показати IP 7 Липня 2021 15:27
Цуко, нема слів. А хтось може ще назвати воюючу країну, в якій міністр оборони зайнятий розробкою і презентацією спеціальних парадних мешт для жінок-військовослужбовців?
Луч Показати IP 7 Липня 2021 15:36
Ви у військових жінок запитайте, це кращий варіант
ОДІН. Показати IP 7 Липня 2021 15:43
Якщо Америка грошей не дасть босими ходитимуть.
Маркіз де Сад Показати IP 7 Липня 2021 15:44
Ліпше шпильки у вигляді тризуба і шаровари прозорі.
Санітар до Маркіз де Сад Показати IP 7 Липня 2021 16:10
Ти де ходиш? Пора на процедури
олександр Показати IP 7 Липня 2021 15:58
Це не країна це дурдом. Пенсіонери хліба не мають за що купити, волонтнри збирають військовим на зброю та їжу. А в них мільярди на парад та святкування та зарплати по пару мільйонів в місяць
Лучанин до олександр Показати IP 7 Липня 2021 16:15
До чого тут країна? Це влада, за яку ви папріколу голосували дурдом.
Анонім Показати IP 7 Липня 2021 17:06
Хай експерементує з своєї зарплати,а не з моєї,на вираховані війскові збори.Чому я маю платити за це?
ще не зовсім свідоми Показати IP 7 Липня 2021 21:17
Ненька чудить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus