USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Що відомо про волинянина, якого Зеленський призначив своїм представником у Конституційному Суді

4 Червня 2019 09:25
Президент Володимир Зеленський 3 червня призначив своїм представником в Конституційному суді України Федора Веніславського. Чоловік народився в селі Олика Ківерцівського району.

У 2014 році він балотувався до Верховної ради в «маневицькому» виборчому окрузі, куди також входить Ківерцівський район, пише Перший.

Веніславський брав участь і у парламентських виборах 2012 року, проте балотувався від одного з округів Харківської області.

Відомо, що він народився 16 травня 1969 року у сільській сім’ї: батько – тракторист, мати – медсестра.

Після закінчення середньої школи працював робітником будівельної бригади колгоспу, потім – служба в армії та навчання у Харківському юридичному інституті (нині – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого), в якому пізніше почав працювати. Остання посада тут – доцент кафедри конституційного права України. Кандидат юридичних наук.

Брав активну участь у підготовці проектів різноманітних законів, у робочій групі з доопрацювання проекту Закону України «Про очищення влади (люстрацію)».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бондарчук О. Показати IP 4 Червня 2019 11:42
Довелось попрацювати з двома його братами, нормальні,зважені хлопці. Думаю і він не підведе родину та рідну Волинь. Удачі на цьому ох як нелегкому шляху!
бондар Показати IP 4 Червня 2019 12:03
як тобі пощастило!!! але надалі твій шлях буде легшим не таким як у Веніславського
Гриша Показати IP 27 Червня 2019 21:14
особливо нормально зважено люстрований Вадим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus