USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.67

Російських військових знімають з бойових позицій для охорони «параду» в Маріуполі, – розвідка

7 Травня 2022 13:44
Офіцерів російської армії знімають з бойових позицій для охорони «параду» у зруйнованому Маріуполі.

Про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

«Охороняти кремлівських вбивць, ґвалтівників, брехливих пропагандистів та їхніх місцевих прихвоснів, які приїхали в Маріуполь, примусили весь командний склад 71 мотострілецького полку окупаційних військ. Російські загарбники настільки бояться нападу захисників України, що змусили офіцерів полку залишити бойові позиції та забезпечувати їхню цілодобову охорону», – наголошують розвідники.

Під час особистого спілкування російські військові жаліються один одному на дурість московського командування та їхнє приниження.

71-й гвардійський мотострілецький полк 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії південного військового округу армії РФ (в/ч 16544) дислокується у станиці Калиновська (Чеченська республіка).

ГУР опублікувало список командного складу полку та нагадало, що за злочини проти мирного населення України всі воєнні злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Як повідомляли, за даними української розвідки, Маріуполь, за планами російських загарбників, має стати центром «урочистостей» 9 травня. З цією метою у місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих людей та нерозірваних російських боєприпасів. Крім того, триває широкомасштабна пропагандистська кампанія.

У селі Безіменне росіяни створили фільтраційний табір, де утримують чоловіків – жителів Маріуполя. 2 травня було оголошено, що чоловіки візьмуть участь у «параді» 9 травня в Маріуполі в якості «полонених», для чого їх переодягнуть у форму українських солдатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus