USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.67

Російські олігархи хочуть смерті Путіна і готові цьому посприяти, – розслідувач Bellingcat

7 Травня 2022 21:49
Російські олігархи із оточення Володимира Путіна бажають смерті диктатору. Вони обговорюють свої фінансові втрати та вважають, що Путін знищує Україну та Росію.

Про це журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв сказав в інтерв’ю Дмитру Гордону, передає ТСН.

Грозєв розповів, що в нього є запис телефонної розмови наближених до Путіна олігархів. Вони невдоволені війною в Україні та бажають диктатору смерті.

«Ми з колегами слухали запис розмови одного дуже близького до Путіна олігарха, який іншому олігарху розповідає, що краще, щоб він помер від цього (ну, там називає якусь передбачувану хворобу), бо він нас знищив, він знищує Україну, він знищує Росію. Ось вони як думають. І це так і є», – сказав журналіст-розслідувач.

На думку Грозєва, зараз у Москві можуть активно чи пасивно обговорювати те, як «допомогти Путіну померти».

«Чи знайдуться люди? Кожен генерал чи полковник, у якого племінник помирає чи пропадає, стає потенційно таким», – сказав Грозєв.

Також, як стверджує розслідувач Bellingcat, російські олігархи не знали, що Путін планував повномасштабну війну проти України, вони вважали, що наступ буде лише на Донбасі.

Як повідомляли, президента РФ прооперують через онкологічне захворювання. На хірургічному втручанні наполягають лікарі, але відбудеться воно не раніше за 9 травня. Різні джерела й раніше стверджували, що в Путіна може бути рак, а деякі розслідувачі навіть конкретизували захворювання щитоподібної залози.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus