USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Після авіаудару по шпиталю на «Азовсталі» поранено понад 600 людей

29 Квітня 2022 23:22
У Маріуполі внаслідок бомбардувань заводу "Азовсталь" кількість поранених перевищує 600 людей.

28 квітня ворог авіаударами зруйнував підземний шпиталь. У результаті бетонна конструкція будівлі впала на поранених захисників. Після цього окупанти і далі продовжили завдавати ударів по зруйнованій будівлі з корабельної артилерії, передає ТСН.

Як пише Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки з посиланням на мера Маріуполя Вадима Бойченка, до цього було поранено 170 осіб.

"Вони скинули авіаційну бомбу на військовий шпиталь, і це має ознаки військового злочину. Кількість поранених до цього була 170, а зараз вже за 600. І це, на жаль, те, що ми маємо протягом понад 60 діб – місто руйнують, незважаючи на цивільне населення", – повідомив Бойченко.

Читати ще: Завалило операційну, мінімум один загиблий боєць: на «Азовсталі» не розуміють, як далі рятувати поранених

Також міський голова Маріуполя розповів, що українські військові, які обороняють місто, йдуть у контрнаступи. Він зазначив, що ворог зазнає і втрат, і руйнувань техніки.

Читати ще: Росія ігнорує спецпереговори про Маріуполь, а Медведчук її не цікавить, – Подоляк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сусід Показати IP 29 Квітня 2022 23:36
Схоже, що автор матеріалу щось напутав. 600 поранених було не від одного авіаудару, а за весь період бойових дій в Маріуполі. Це ті поранені які зараз ховаються на Азовсталі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus