USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

До Нововолинська можуть приєднатися три сільради

11 Червня 2018 15:20
Три сільські ради – Грибовиця, Благодатне та Гряди - готові приєднатися до Нововолинська.

Про це йшлося на одній із зустрічей міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова із керівниками Грядівської сільської ради Іваничівського району і селища Благодатне, інформують на сайті міськради.

За словами Віктора Сапожнікова, міська влада вже працювала у напрямку об’єднання. Проводилися зустрічі з депутатами, сільськими головами, обговорювали можливості в обласній раді та державній адміністрації і вже вималювався перспективний план розвитку території, де в усіх були спільні межі.

«Страхи у всіх схожі: що місто поглине їх, забере землі, буде нав’язувати свої правила гри і виділятиме кошти за залишковим принципом. Ці страхи абсолютно неаргументовані» - підкреслив міський голова.

Селище Благодатне знаходиться у підпорядкуванні Нововолинська, але рішення депутатів Грибовицької сільської ради, за яке вони проголосували на початку червня щодо приєднання до Іваничівської об’єднаної територіальної громади, може створити прецедент утворення анклаву, оскільки Благодатне немає спільної межі із Нововолинськом, а межує із містом обласного значення через території Грибовичівської сільської ради.

Міський та сільські голови узгодили подальші дії міста Нововолинська, селища Благодатного та Грядівської сільської ради на шляху до об’єднання.

Нагадуємо, голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак виступив проти приєднання сільських громад до міста.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 11 Червня 2018 19:53
О-о! Підіть, люди, у нововолинську зону "сапогізму" - спробуйте - і залишитесь без нитки. :))) Все пізнається у порівнянні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus