USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині виділили 174 тисячі гривень на ремонт осушувальної системи

26 Травня 2021 18:08
174 тисячі гривень виділили з обласного фонду охорони природного навколишнього середовища на капітальний ремонт Цирської осушувальної системи внутрішньогосподарської мережі біля села Нуйно Камінь-Каширського району.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів Волинської облради.

Так, члени профільної комісії погодили виділення на умовах співфінансування 174 тисячі гривень для Сошичненської сільської ради Камінь-Каширського району.

Як проінформував депутат Юрій Ройко, за ці кошти планують провести капітальний ремонт Цирської осушувальної системи внутрішньогосподарської мережі біля села Нуйно на умовах співфінансування 70% на 30%, де 30% від загальної вартості кошторису вартістю 248 тисяч гривень фінансує громада.

Окрім цього, голова комісії зазначив, що в обласному бюджеті сформований резерв у розмірі 500 тисяч гривень на здійснення заходів від підтоплення сільськогосподарських угідь. Утім, кошти з резерву виділятимуть лише тим громадам, які мають проєктно-кошторисну документацію.

Також, зі слів Юрія Ройка, у майбутньому проведуть капітальні ремонти осушувальних систем та меліоративних каналів на території колишніх Шацької, Світязької, Маневицької та Ратнівської сільських рад. І кошти на це також передбачені.

Члени профільної комісії рекомендували управлінню екології та природних ресурсів Волинської ОДА вирішити питання щодо виділення коштів з обласного фонду охорони природного навколишнього середовища на виконання природоохоронного заходу «Капітальний ремонт Цирської осушувальної системи внутрішньогосподарської мережі біля села Нуйно Камінь-Каширського району».

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus