USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині працівниця «Ощадбанку» за три роки зняла 75 тис. з чужих рахунків: її засудили умовно

28 Травня 2021 22:14
На Волині судили працівницю «Ощадбанку», яка майже протягом трьох років знімала гроші з рахунків клієнтів банку.

Маневицький районний суд призначив їй умовне покарання на два роки.

Так, обвинувачена з 2001 року працювала на посаді контролера АТ «Ощадбанк» у відділенні в селі Прилісне Маневицького району. У серпні 2010 року її перевели на посаду контролера-касира.

А наприкінці листопада, маючи доступ до автоматизованої банківської системи, вона внесла до неї недостовірні відомості. Зокрема, жінка від імені однієї з клієнток створила офіційний електронний документ заяву на видачу готівки, на підставі якої внесла неправдиву інформацію по рахунку, змінивши суму залишку банківського вкладу шляхом зменшення його на суму 9 тисяч 900 гривень.

Загалом з 23 листопада 2012 року по 20 квітня 2015 року жінка зняла з рахунків клієнтів банку 74 тисячі 578 гривень.

У суді вона повністю визнала свою вину. Відтак суд призначив їй покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, що пов'язані з організацією касової роботи та здійснення касових операцій на два роки, однак змінив його на два роки умовно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олександр Показати IP 29 Травня 2021 12:24
Тобто вона дальше буде працювати в банку, а чому немає конфіскації майна , чому немає відшкодування заподіяної шкоди. Поділилась з суддею - на тобі самий гуманний суд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus