USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині п'яний водій-порушник пропонував патрульним 500 грн хабара

3 Червня 2021 11:59
У селищі Голоби Ковельського району співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Volksvagen T4» під керуванням 53-річного жителя району за порушення правил дорожнього руху. Водій рухався заднім ходом на перехресті. Під час складання адмінматеріалів з’ясувалося, що чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, окрім того, правоохоронці виявили ще низку інших порушень.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Аби уникнути відповідальності за скоєні адміністративні правопорушення, волинянин надав поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 500 грн, які поклав у службовий автомобіль. Поліцейські на місце викликали слідчо-оперативну групу. Факт дачі хабаря задокументували, гроші вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 17 до 68 тис. грн або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.

Також за порушення правил дорожнього руху на водія склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 130, ч.2 ст.122, ч.5 ст.121 та ст. 125 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus