USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині грабіжник побив чоловіка та відібрав у нього телефон: злочинця посадили на 4 роки

3 Липня 2021 22:38
На Волині судили грабіжника-рецидивіста, який побив чоловіка та вкрав у нього мобільний телефон.

Нововолинський міський суд призначив злочинцю покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

29 жовтня минулого року близько опівночі у Нововолинську раніше судимий волинянин поблизу будинку на вулиці Героїв Небесної Сотні вдарив перехожого кілька разів по голові. Потому він відібрав у нього 400 гривень та мобільний телефон Samsung Galaxy A50 вартістю 5 тисяч 566 гривень. Окрім того, грабіжник забрав у потерпілого документи на автомобіль.

А в серпні-вересні обвинувачений, з його слів, знайшов поблизу сміттєвих баків у дворі одного з будинків 23 патрони до автоматичної зброї, які були вилучені працівниками поліції.

У суді чоловік повністю визнав свою вину, тож йому призначили покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ира Показати IP 4 Липня 2021 08:26
Убил на дороге- три года в тюрьме и забрали права на 1 год. Украл смартфон- четыре года тюрьмы стоит. Судьи, вы точно адекватные вообще-то??? Может, вам пора лечиться у психиатров, наркологов???
Народна прокуратура Показати IP 4 Липня 2021 11:16
До Іра. Шановна, що за істеричні верески? Дорожньо-транспорта пригода - злочин, вчинений з необережності, а грабіж - умисні дії винного, до того ж скоєні з підвищеною зухвалістю. Тобто, суспільна небезпека людини, яка це вчинила, зовсім різна і, відповідно, заходи захисту суспільства від таких людей мають бути різні. Ви перш ніж показувати свою тупість, спробуйте хоч трохи вникнути, а не ображати людей за дії, в яких ви розбираєтесь, як баран у зорях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus