USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На харчовому комбінаті в Китаї працівники отруїлись токсичним газом, 7 загиблих

25 Травня 2021 12:03
На південному заході Китаю в провінції Сичуань щонайменше сім осіб загинули і одна постраждала в результаті, найімовірніше, отруєння токсичним газом на харчовому комбінаті.

Про це повідомляють газета China Economic та портал Sina, пише ТСН.

Попередньо, аварія сталася вдень 24 травня, коли на заводі з переробки пагонів бамбуку проводилося технічне обслуговування обладнання. Рятувальники виявили на комбінаті тіла п’яти загиблих, ще двоє були непритомними.

Постраждалих госпіталізували до лікарні. До вечора попри намагання медиків вони померли. Стан ще одного потерпілого оцінюється як стабільний. Він проходить лікування.

Наразі триває розслідування причин аварії. Імовірно, причиною смерті співробітників комбінату було отруєння сірководнем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus