USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Дитяча школа та доросла команда: як під час війни функціонує ФК «Волинь»

22 Березня 2022 20:12
Ні доросла команда, ні вихованці дитячої школи ФК «Волинь» наразі не тренуються. Ситуація в країні через війну з Росією залишається напруженою, тому клуб працює дистанційно.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив адміністратор «Волині» Олексій Хвесик.

З його слів, нині клуб працює дистанційно, футболістів відпустили додому, а місцеві спортсмени перебувають у Луцьку.

«Зараз клуб працює дистанційно, місцеві залишилися тут. Ми повернулися до Луцька зі зборів 23 лютого, а зранку 24 вже вдарили по нашому аеродрому. Тож ми сказали футболістам, щоб вони всі їхали додому, але були на зв’язку», – зазначив адміністратор клубу.

Читати ще: Засніжене поле та гравці на перегляді: «Волинь» розгромила ФЦ «Ковель-Волинь» у контрольному матчі. Фоторепортаж

Як повідомив Олексій Хвесик, вихованці дитячої школи «Волині» також не тренуються, дехто з них виїхав за кордон. Також у клубі не планують залучати до тренувань дітей-переселенців, адже зараз ситуація у країні залишається небезпечною.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus