USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Двоє волинян незаконно викопали собі ставки

1 Червня 2021 23:42
Перед судом постануть волиняни, які незаконно викопали ставки.

Про це повідомляє прокуратура області.

Луцька окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про безгосподарське використання земель двома жителями Луцького району.

Слідство встановило, що жителі сіл Брани та Човниця Луцького району, використовуючи спецтехніку, без спеціального дозволу зняли ґрунтовий покрив (родючий шар ґрунту) на земельних ділянках із цільовим призначення «для ведення особистого селянського господарства» та влаштували там штучні водойми.

Дії обох обвинувачених кваліфіковані як безгосподарське використання земель, що спричинило виведення земель з сільськогосподарського обороту та порушення структури ґрунту (ч. 1 ст. 254 КК України) – і за них вони відповідатимуть перед судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бульба Показати IP 2 Червня 2021 02:36
Оооо А можуть наші працівники мінтиції перевірити ставки в Боголюбах )))
Де правда ? Показати IP 2 Червня 2021 07:59
Дядько викопав калабаню для качок, а власники плантацій лохини в Шацькому районі на території національного парку всупереч чинного законодавства вирили цілі озера і набурили без дозволу артсвердловин, аж Світяєь обмілів - і нічого, як з гуся - вода ! Де ділась влада, де екологічна інспекція - не бачать, запхали голови, як качка під крило ! А для звітності - на дядькові відіграються ! Отак і живемо, отак і Україну будуємо ! І діток в такій брехні виховуємо - шо з них виросте ?
Волиняка Показати IP 2 Червня 2021 08:15
Так вони на своїх землях мабуть викопали? В чому їх вина? На копання ями під туалет теж дозвіл треба? Бо ж порушення структури грунту...
скептик Показати IP 2 Червня 2021 12:01
Якщо знята земля не вивозиться за межі земельної ділянки, то це не є порушенням родючого шару . ЧИТАЙТЕ ЗАКОН.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus