USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Двоє гравців «Волині» увійшли в збірну туру Першої ліги

31 Травня 2021 07:00
Перемога «Волині» над «Вересом» (2:1) у першому луцькому дербі за чверть століття вийшла емоційною та видовищною. А наших футболістів відзначили провідні футбольні сайти країни.

Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу.

Так, Владислав Приймак та Сіаваш Хагназарі потрапили до збірної туру за версією порталу «FootBoom». А постійні оглядачі Першої ліги зі «Спорт Арени» віддали іранському легіонеру «Волині» номінацію "Гол туру«. У свою чергу, до збірної туру увійшов Приймак.

«Важкий матч для суперників за будь-яких обставин, а цього разу «волинське дербі» взагалі було ціною путівки в УПЛ. Важливо, що захисна ланка лучан на своєму полі відіграла впевнено – у рівнян було значно менше нагод забивати, аніж зазвичай, а надто з небезпечної зони обабіч воріт.

Читати ще: «Волинь» двічі пропустила після стандартів, програвши «Миколаєву»

Гол «Вереса» відбувся після дальнього удару, тут до захисників не можна висловлювати претензії. А сам Приймак виграв багато боротьби біля своїх воріт і в компенсований час, невдало пробивши перспективний штрафний, дав другий темп наступу, відпасувавши направо. І сам Владислав встиг на подачу Сімініна, забивши переможний м’яч у кінці компенсованого часу», – так написали про Владислава Приймака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus