USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

«Друга армія світу» скасувала повітряну частину параду через «сонце»

9 Травня 2022 11:15
Вперше за всю історію сучасної РФ у Москві скасували повітряну частину параду до 9 травня через нібито погодні умови. Раніше анонсований проліт літака "Судного дня" так і не відбувся. Про це повідомив речник глави Кремля Дмитро Пєсков, передає ТСН.

Слід зауважити, що в Москві зараз помірні погодні умови, без потужних вітрів, ураганів та злив. Навпаки в столиці РФ - сонячно.

До слова, як повідомляє інсайдер InformNapalm у Москві, нібито реальною причиною скасування повітряної частини параду стала діагностована несправність літака судного дня.

Раніше у Путіна гучно анонсували, що над Красною площею 9 травня пролетять три "четвірки" літаків Су-24, МіГ-31 та Су-57. А ще група із восьми МіГ-29смт мала пролетіти у формі літери Z, яка стала символом варварського нападу РФ на Україну.

Крім того, повітряну частину параду скасували і у Петербурзі.

Офіційна причина теж начебто погодні умови на аеродромах зльоту. Утім, як свідчить прогноз, там також сонячно, поривів вітру немає, температура сягає + 8 градусів.

Своєю чергою, на парад прибув диктатор Володимир Путін і міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Кремлівський глава у своїй промові традиційно виголошував пропандистські промови, звинувачував Захід і Україну, намагався виправдати напад на Україну, але загальну мобілізацію, яку обговорювали у ЗМІ, так і не оголосив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus