USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Через авіаудар по школі на Луганщині загинули щонайменше 62 людини

8 Травня 2022 12:46
У Білогорівці Луганської області внаслідок ворожого авіаудару по школі загинули вже щонайменше 62 людини.

Про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 8 травня.

Раніше голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомляв у Телеграмі про мінімум 60 загиблих.

За його даними, о 16:37 7 травня в Білогорівці внаслідок російського авіаудару виникли пожежі в будівлі школи на площі близько 300 кв. м та в будинку культури.

Пожежу ліквідовували протягом майже чотирьох годин, після чого було проведене розбирання завалів та знайдені тіла двох загиблих.

З-під завалів були евакуйовані 30 осіб, семеро з яких поранені.

«Скоріш за все, усі 60 осіб, що залишалися під уламками будівель, загинули. Це справжні звірства «руського миру»: цинічний обстріл школи із бомбосховищем, вбивство дітей у Привіллі. Росіянам неважливо, кого вбивати. Не може військового – вб’є беззахисну дитину», – зазначив Гайдай.

Того ж дня війська рф з «Градів» та «Ураганів» обстріляли Привілля. Унаслідок обстрілів загинули хлопці 11 та 14 років, їхня 69-річна бабуся та сестри 8 і 12 років отримали тяжкі поранення та були госпіталізовані до лікарні.

За словами голови ОВА, з’ясувалося, що бабуся з онуками вийшли зі сховища на декілька хвилин і саме в цей час ворог вдарив по місту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus