USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

17-річна волинянка викрала з магазину одяг на понад дві тисячі гривень

5 Липня 2021 12:42
У суботу, 3 липня, до правоохоронців надійшло повідомлення про крадіжку від продавчині одного із магазинів Луцька. Жінка заявила, що невідома особа викрала одяг на загальну суму понад дві тисячі гривень.

Про це інформує пресслужба поліції Волині. Дільничний спільно із співробітниками патрульної поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 17-річна мешканка Володимир-Волинського району.

У цей же день до поліції звернувся мешканець Гіркої Полонки та повідомив, що з подвір’я зник велосипед, вартістю – близько 5 тисяч гривень. Співробітники відділу кримінальної поліції Луцького районного управління під час оперативно-розшукових заходів з’ясували, що до скоєння крадіжки причетний 26-річний лучанин, чоловік раніше судимий. Викрадений велосипед поліцейські вилучили.

Також днями з приміщення будинку у Рожищі викрали електродвигун та кабелі.

Зловмисники проникли у приміщення шляхом злому металевої скоби вхідних дверей. Працівники поліції оперативно встановили, що вчинили крадіжку 13-річні рожищани. Викрадене у підлітків вилучили.

За фактами кримінальних правопорушень поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus