USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

27 Грудня 2013 14:00
Сьогодні у день 34-ї річниці введення радянських військ в Республіку Афганістан на меморіальному комплексі «Вічна Слава» відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам - афганцям. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

У покладанні квіті брали участь Луцький міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, секретар міської ради Григорій Пустовіт, заступник голови обласної ради Валентин Вітер, члени Волинської обласної організації Спілки ветеранів Афганістану та громадськості міста.

Голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович подякував усім, хто прийшов вшанувати пам'ять загиблих воїнів.

Міський голова Микола Романюк пригадав, як у Луцьку було споруджено пам’ятник воїнам, які загинули при виконання інтернаціонального обов’язку в Афганістані.

«Нині є багато інформації про ту страшну війну. Відзняті документальні та художні фільми, створені архівні виставки. Ми повинні пам’ятати тих хлопців, яких зовсім юними, ледь навчивши користуватися автоматом та стріляти з нього, кинулись у вир війни, яка була нікому непотрібна», – зазначив міський голова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бача Показати IP 27 Грудня 2013 17:04
Слава Вам брати мої полеглі, І вічная пам`ять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus