USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Волинянин загинув на будівництві у Польщі

24 Січня 2020 09:53
На будівництві у Вроцлаві загинув заробітчанин з Волині.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили знайомі загиблого.

Чоловіку було 23 роки, він проживав у селі Діброва Ківерцівського району. У загиблого залишилося двоє дітей.

Як стало відомо, нещасний випадок стався 23 січня близько 13 години на будівельному майданчику неподалік Лесниці. Там двоє працівників постраждали внаслідок удару електричного струму. Аварія сталася під час вивантаження будівельних матеріалів.

На місце прибула екстрена медична допомога. Також прилетів вертоліт швидкої допомоги, який забрав постраждалих до госпіталю.

Як пише inpoland, тривала реанімація одного з постраждалих працівників не принесла очікуваного результату. Лікар, присутній на місці, констатував смерть волинянина. Другого чоловіка швидка допомога доставила до лікарні. Зараз він бореться за своє життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Панько Показати IP 24 Січня 2020 21:18
Співчуття рідним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus