USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Насіров завдав шкоди на 2 мільярди гривень, - САП

3 Березня 2017 08:28
Начальник четвертого відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Сивків заявив, що голова Державної фіскальної служба Роман Насіров підозрюється у вчинені дій, які завдали державі шкоди на суму 2 мільярди гривень.

За інформацією слідства, Насіров приймав необґрунтовані рішення про відстрочення рентної плати за видобуток корисних копалин, інформує ТСН.

Це допомогло народному депутату Олександру Онищенку втілити в життя корупційні схеми, які йому інкримінуються.

Сивків зазначив, що коли детективи НАБУ прийшли до лікарні Феофанія, щоб вручити Насірову повідомлення про підозру, то їх намагалися не впустити, мотивуючи це тим, що вже не приймальний час. Але детективи усе ж потрапили усередину.

Раніше повідомлялося, що Насірову інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями голови ДФС про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаних з народним депутатом Олександром Онищенком.

При цьому керівник САП Назар Холодницький раніше підтвердив факт обшуків в ДФС.

Своєю чергою, нардепа Олександра Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з держкомпанією Укргазвидобування, в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько трьох мільярдів гривень.

Онищенко встиг покинути Україну до того, як Верховна Рада 5 липня зняла з нього депутатську недоторканність і дала згоду на його кримінальне переслідування.

Нагадаємо, раніше Онищенко заявляв про компромат на президента Петра Порошенка, зазначивши, що передав всі матеріали на президента до США. Онищенко звинувачує Порошенка в корупції, тіньових схемах, відкатах, «приватизації» Верховної Ради, заявляючи, що цілий рік таємно записував свої бесіди з Порошенком на годинник з диктофоном.

Згодом нардеп-утікач заявив, що передав ці записи спецслужбам США. Однак адміністрація президента заяви щодо «компромату» на главу держави називає такими, що не відповідають дійсності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
голуба кров Показати IP 3 Березня 2017 08:58
Цікаво, чим таким хворіють всі наші чиновники? Симптоматика у всіх одинакова - тільки правоохоронні органи починають виявляти цікавість - людина зразу впадає в анабіоз. Пора вже нашим лікарям дослідити цей синдром і внести його до реєстру хвороб. Можливо, потрібно перед призначенням чергового слуги народу на посаду, проводити медогляд, в цілях виявлення цього дивного синдрому і забороняти обіймати державні посади в результаті виявлення. Для пані Супрун роботи не початий край. То вам не округи якісь там для черні робити, шо з них толку, крім як перед виборами. Якщо яка тисяча-друга на той світ піде, через рехворму то не страшно, "бабы еще нарожают"(с). Тут біда з вищим ешелоном влади. Зверніть увагу на це, шановна Супрун, а то так можна і без еліти залишитись.
шкоди на 2 млрд. грн Показати IP 3 Березня 2017 09:29
Совпадєніє? Не думаю.... А ще треба арештувати тих, хто його на цю посаду посадив при всіх минулих корупційних проявах.
рома Показати IP 3 Березня 2017 09:48
ото в краіні такий бардак бо хворі при владі.добре хоть цей з серцем алеж бильшість з розумовими відхіленнями.
Президент Показати IP 3 Березня 2017 11:16
Після зміни прізвища начальника усе буде по старому. Це лакомий кусок заради чого ідуть в президенти
Андрій Показати IP 4 Березня 2017 08:35
А тепер хай виконавча служба спробує забрати ці гроші! а ми подивимось,з підприємців дерти шкуру навчились,от покажіть свою роботу,херої виконавчої !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus