USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Майбутнє Волині залежить від розвитку тваринництва

30 Грудня 2013 11:55
«Мільйон тонн зерна, ріпаку, кукурудзи – це добре, але майбутнє розвитку краю пов’язане із розвитком тваринництва», - сказав голова облдержадміністрації Борис Клімчук сьогодні, 30 грудня, під час оперативної наради. Він наголосив, що у цьому напрямку Волинь нарощує експорт як на захід, так і на схід.

Зі слів Бориса Клімчука, за станом на 1 грудня Волинь отримала практично усі компенсації, а це - 51 мільйон гривень, більшість з яких спрямовані на стимулювання тваринницької галузі.

Компенсація за молодняк великої рогатої худоби - це програма, яка спрямована на невирізання телят. Компенсація на утримання молодняку становить - 7 мільйонів 93 тисячі 500 гривень. Ці гроші спрямують у 16 тисяч 800 родинних ферм нашого краю.

Отримають цьогорічні дотації господарі, які здавали велику вагову худобу, – 3 мільйони 673 тисячі гривень.

Згідно з програмою по компенсації за купівлю доїльних апаратів, виплата від держави – мільйон 701 тисяча гривень, які отримають 378 родинних ферм.

Для продовження підтримки державою сільськогосподарської галузі, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк і директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко поїхали у Київ затверджувати аграрні програми Волині на 2014 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міля Показати IP 30 Грудня 2013 13:52
Бо всє майданують, а працюють тілько люди на селі. Якби не вони, то майданутиє повмиралиби з голаду. Слава сєльському народу Волині.
1 Показати IP 30 Грудня 2013 14:17
Працюють люди на селі, чорно працюють.А вершки збирають клімчуки та смітюхи. Якби вони чесно давали сільським людям гроші, то в нас вже була бШвейцарія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus