USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Луцьктепло», шукаючи мережі комунікацій, перерило лучанину земельну ділянку

3 Лютого 2016 12:55
Працівники ДКП «Луцьктепло», шукаючи мережі комунікацій, перерили приватну земельну ділянку, понищивши багаторічні насадження. Також вони знищили й металеве загородження так і не знайшовши на приватній території власних комунікацій.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради вчора, 2-го лютого.

Депутат Микола Федік назвав такі дії працівників Державного комунального підприємства «Луцьктепло» непрофесійними й озвучив запит до градоначальника, аби винних притягнути до відповідальності та відшкодували збитки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО»: ЩО ВИЯВИЛИ ПЕРЕВІРКИ ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЇ

«До мене звернувся лучанин Юрій Ковальчук, який проживає в будинку за адресою вулиця Гайдамацького, 3. Він розповів, що працівники ДКП «Луцьктепло» у січні 2016-го року робили ремонтні роботи й залізли на його приватну власність. Зі слів лучанина, він пояснював комунальникам, що тут немає теплової мережі і це - приватна територія, аби ті не рили землю. Втім, його проігнорували й знесли секції металевого паркану, знищили багаторічні насадження. Прошу компенсувати суму завданих збитків та притягнути до відповідальності винуватців», - озвучив запит до градоначальника депутат і більшість його підтримала.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про те, що у підприємства ДКП «Луцьктепло» - суцільні борги на всіх «фронтах». Директор підприємства каже, що втішної перспективи немає, адже у тарифі не закладений прибуток. Ба, більше, він заявляє, що державна політика спрямована на знищення енергетичної галузі й на підтримку НАК «Нафтогаз України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Ірина Таран Показати IP 3 Лютого 2016 13:06
Це ж якими професіоналами потрібно бути. Та й не відомо чи покарають когось.
Тарас Чурило Показати IP 3 Лютого 2016 13:23
А їм однаково, понабирали туди людей з вулиці, от і результат, бо чи піде працювати професіонал на підприємство, де по кілька місяців не платять зарплату
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 13:39
Розкажіть їм хтось що існує така річ яка називається металошукач
Луцьктепло Показати IP 3 Лютого 2016 13:58
Наведена інформація не відповідає дійсності: - Громадянин, який звернувся з заявою є мешканцем сусіднього багатоквартирного будинку, а земельна ділянка - газоном. Якщо він дійсно якимось чином приватизував дану ділянку, то повинен був би узгодити це питання в ТВ "Луцьктепло". Існують норми охоронної зони, де проходять технічні мережі і зводити на них огорожу протизаконно На жаль, депутати не розібравшись проголосували це рішення. Подібні інциденти не поодинокі. На наших мережах побудовані кіоски, магазини, гаражі і цілі ринки. Терміново ліквідовувати пориви мереж немає можливості. В тому випадку при -12 градусів морозу без тепла лишалося 4 багатоквартирні будинки.
Луцькхолод до Луцьктепло Показати IP 3 Лютого 2016 15:58
Питання :"В тому випадку при -12 градусів морозу без тепла лишалося 4 багатоквартирні будинки." -то що, можна перекопати весь мікрорайон і труб незнайти, хто буде винен? ДІД МОРОЗ?! Друге питання :"Якщо він дійсно якимось чином приватизував дану ділянку, то повинен був би узгодити це питання в ТВ "Луцьктепло""- з ким узгоджувати якщо ви самі незнаєте де ваші комунікації бо ж розрили цілий двір? Третє питання хто має приводити вналежний стан двори після ваших розкопок (відновити асфальтне покриття,впорядкувати газон, встановити обладнання і тд.)
Ковальчук Юрій до Луцькхолод Показати IP 4 Лютого 2016 20:57
ви б дані підняли спочатку, територія на якій з початку велись роботи - є приватною власністю, на що є відповідні документи. Тепер далі теплотрасу дійсно знайшли на газоні який належить до відповідальності міської ради. Питання нащо було розкопувати мою приватну територію. А, те що у вас, не маєреальних схем ваших же комунікацій - це ваші проблеми.
LuBart до Луцьктепло Показати IP 4 Лютого 2016 13:39
"До мене звернувся лучанин Юрій Ковальчук, який проживає в будинку за адресою вулиця Гайдамацького, 3." - все вірно написано! Особисто знаю цього чоловіка. Тому не потрібно вкотре відбріхуватися, що він проживає у "багатоквартирному будинку". Вартий уваги той факт, що рядові працівники, отримавши зауваження від даного чоловіка, про те що дана ділянка є приватизованою та будь-які комунікації на ній відсутні - перестали проводити "роботи з пошуку прориву". Проте пізніше під'їхав чи то головний інженер, чи ще якій "висококваліфікований та відповідальний" працівник Луцьктепла та дав вказівку все ж продовжити демонтаж та розкопки на ділянці. Тому видається не лише та навіть не стільки "люди з вулиці" та "акоголіки" винні в халатному ставленні до роботи. Риба гниє з голови...
Яна до Луцьктеппло Показати IP 3 Лютого 2016 14:42
Якщо депутати проголосували на підтримку цього чоловіка, то я дуже рада. Тому що я кожен день іду на роботу мимо того забору, мимо того газону. Кожного року цей чоловік на цьому ж газоні висаджує квіти, за ними доглядає, кругом травичкою засіяв. Навіть зараз зимою, як нападало багато снігу, він напроти цього газону відгорнув на тротуарі весь сніг. Дійшла до цього місця посміхнулася, і побажала йому здоров"я. Тому що він просто так робить,тому що він світла і добра людина. Він не тільки сам задоволення одержує від того що робить, а приносить задоволенням людям, які ходять мимо того газону з квітами. А такі підприємства як Луцьктепло, ЖЕКи набирають алкголіків на роботу, яким всерівно, яким байдуже на все. Я їх бачила, як вони там рили ту землю. Вирили яму і 2 дні стояли над нею із синіми мордами.
Ковальчук Юрій до Яна до Луцьктеппло Показати IP 4 Лютого 2016 13:38
Пані Яно дуже вдячний за ваш коментар. Ваші побажання передав батькові.
Юлія Парій Показати IP 3 Лютого 2016 15:53
А хто відповідальність понесе, хто збитки відшкодовуватиме?
анна Показати IP 3 Лютого 2016 17:11
а у них що нема плану їхніх комунікацій?так можна весь луцьк перекопати!
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2016 17:49
скот*няки!
До Яни і до Лучанина Показати IP 3 Лютого 2016 19:46
Всі ганьблять ті ЖЕКи.А ви дайте просту відповідь - а може люди не від великого багатства йдуть на роботу у ті ЖЕКи? Я думаю.що любий би ЖЕК із задоволенням прийняв на роботу високоосвідченого професіонала- а він туди на ту зарплату піде?????????????? Подумайте перед тим як на них бруд лити...
Лучанин до того що п Показати IP 4 Лютого 2016 08:16
Розумний(на) крепко?? кожен третій має таку зарплату як у тих працівників (і я в тому числі), і затримки зарплат! То виходить кожен повинен так ставитись до роботи? я б побачив, якби ти говорив, коли в тебе на подвір'я прийшли, допустим газовики, розрили увесь двір, і пішли сказавши, вибачте, тут нема наших труб. І причому тут висококваліфіковані спеціалісти?? підприємство має знати, де знаходяться їхні комунікації (є карти для того, як нові так і ще за часів союзу, і прилади відповідні повинні бути)! але у нас все через ж....пу!
Анонім до Лучанин до того що п Показати IP 4 Лютого 2016 09:29
Прилади продали і пропили, або за ті гроші купили квартиру в Еміратах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus