USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

«Завжди готові дати відсіч ворогу», – волинський прикордонник Док

16 Травня 2024 08:10
Док у прикордонній комендатурі швидкого реагування Волинського прикордонного загону обіймає посаду санінструктора.

А до цього Олег 30 років працював фельдшером швидкої медичної допомоги у Луцьку, провадив викладацьку діяльність, а після широкомасштабного збройного вторгнення ворога одразу прийшов на службу до прикордонників. Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Під час виконання бойових завдань в Авдіївці Док був на одній з позицій, відбивав ворожі атаки та надавав допомогу пораненим побратимам.

«Були поранені, безпосередньо їм надавав допомогу, відправляв на евакуацію. Приблизно 20 днів ми виконували завдання в Авдіївці», – сказав прикордонник.

Читати ще: «Захотілося жити – взяв РПГ й почав стріляти», – волинський прикордонник про знищення ворожої БМП на Донеччині

Умови під час оборони Авдіївки надскладні. Наші бійці, попри постійну втому, нестачу продовольства та боєприпасів, міцно тримали визначений рубіж, поки їх замінив інший підрозділ Сил оборони.

«Кожен день в напруженні, нема коли відпочити, кожен день був складним. Не було продуктів часом, закінчувався боєкомплект, організовували доставляння усього необхідного на позиції», – пригадує військовослужбовець.

Незважаючи на втому, прикордонник каже, що йому та побратимам вистачає мотивації боронити Батьківщину.

«Зрозуміло, що всі трошки змучені, але через сили набираємо енергії, набираємо потенціалу і завжди готові дати відсіч ворогу», – резюмував Док.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus