USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Загинув на Харківщині: 27-річному волинському бойовому медику просять надати звання Героя України

15 Травня 2024 08:08
Рідні загиблого воїна Сергія Медведюка з Черська Маневицької громади просять підтримати петицію щодо надання йому звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті Президента України зареєструвала сестра полеглого захисника Оксана Медведюк.

27-річний солдат, старший бойовий медик механізованої роти загинув 25 листопада 2023 року унаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

«Сергій Васильович Медведюк проявив винятковий мужній характер та беззаперечну самопожертву в обов’язках захисту своєї Батьківщини. Його високий професіоналізм та відданість медичній службі допомогли врятувати багато життів та підтримати бійців у найскладніші моменти.

Просимо вашого розгляду нашої пропозиції та врахування виняткових заслуг Медведюка Сергія Васильовича перед Україною. Його невичерпна відданість та жертовність мають бути визнані та вшановані.

Повернути Сергія неможливо, але наша родина сподівається на гідне вшанування його памʼяті. Ми пишаємося його незламністю, патріотизмом, надійністю, яка ніколи не підводила товаришів та побратимів. Він був щирим, добрим, люблячим, турботливим хлопцем, який віддав найцінніше, захищаючи Україну, – своє життя», – йдеться в петиції.

Для розгляду недобхідно набрати 25 тисяч підписів за 90 днів. Підтримати петицію можна за покликанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus