USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

За 340 тисяч: ветлікарню у волинському селищі продають з аукціону

3 Грудня 2023 15:54
У Цумані Луцького району продають приміщення дільничної лікарні ветмедицини. За нього хочуть виручити понад 300 тисяч гривень.

Торги на сайті «Prozorro. Продажі» оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Пропозиції учасників приймають до 6 грудня. Аукціон розпочнеться 7 грудня.

Як лот виставлено об’єкт малої приватизації, а саме – приміщення дільничної лікарні ветмедицини загальною площею 314,2 кв. м, гараж площею 88,2 кв. м і льох площею 16 кв. м за адресою: Волинська область, Луцький район, Цумань, вулиця Філатова, 10а.

В описі лоту зазначено, що дільнична лікарня ветмедицини – це одноповерхова будівля (фундамент – бетонний; стіни, перегородки – цегляні; перекриття – панельне; покрівля – шиферна; вікна та двері – дерев’яні); гараж – одноповерхова будівля, яка має спільну стіну з об’єктом, що перебуває у приватній власності (фундамент – бетонний; стіни, перегородки – цегляні; покрівля – шиферна; вікна та ворота – дерев’яні); льох – приміщення на біопрепарати (фундамент – земляний; стіни – цегляні; перекриття – з/бетонне; підлога – цементна; двері – дерев’яні).
Стартова вартість – 338 141 гривня.

Відповідно до супровідної документації, земельна ділянка, на якій розташовано нерухомість, не є предметом купівлі-продажу. Правокористувачем земельної ділянки є Луцька районна державна лікарня ветеринарної медицини.

Читати ще: Ветлікарню у волинському селі виставили на аукціон за 42 тис. грн

Нагадаємо, будинок ветлікарні та розташований поряд хлів у селі Звиняче Луцького району продали з молотка. За нерухомість виручили понад 45 тисяч гривень.

Також продали приміщення пункту ветеринарної медицини в селі Кремеш Володимирського району. За нього виручили 43 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus