USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Як вибрати зарядний пристрій для MacBook?

8 Травня 2024 17:38
Коли йдеться про вибір блока живлення марки Apple у подібних каталогах https://www.aks.ua/catalog/zaryadnoye-ustroistvo-noutbuk/brend-noutbuka/apple, то у більшості користувачів виникають запитання. Який БЖ підходить для мого MacBook? Який комплект для зарядки вибрати?

Існують варіанти адаптерів MacBook потужністю від 29 Вт до 96 Вт. Крім того, є ще інтерфейси підключення різних типів. Заплутатися дійсно легко, але ми пояснимо, як вибрати зарядний пристрій для MacBook без особливих проблем.

Що слід врахувати?



Насамперед варто враховувати вихідні параметри зарядного пристрою і стандарт підключення. Купивши зарядний пристрій із більшою потужністю, ви нічого не зламаєте, однак Apple попереджає, що пристрій не буде заряджатися швидше. Найкраще в цьому випадку підбирати адаптер ідентичний оригінальному, який буде ідеально підходити вашій моделі ноутбука.

Як дізнатися модель MacBook?



на робочому столі у верхньому лівому кутку клацніть значок із логотипом Apple;

у меню, що відкрилося, виберіть рядок «Про цей Mac»;

у вікні побачите точну назву вашої моделі MacBook, включно з роком його випуску.

MagSafe



Як правильно вибрати зарядний пристрій для MacBook за умови використання роз’єму MagSafe? MagSafe – один із перших стандартів підключення адаптерів живлення Mac. Конектори зустрічаються у двох варіантах: L-подібні та T-подібні. Штекери L і T повністю ідентичні, тому вони на 100% взаємозамінні між собою.

USB-C



Зарядні пристрої USB-C можна знайти в останніх моделях MacBook, а також в iPad і iPad Pro. Перш за все, варто згадати, що всі адаптери живлення стандарту USB-C для MacBook можуть заряджати також телефони та планшети марки Apple. У iPhone найбільша споживана потужність – 18 Вт. У iPad – 20Вт. При цьому зарядні пристрої MacBook мають набагато більші вихідні параметри. У цьому разі БЖ можна використовувати безпечно для всіх пристроїв, оскільки зарядна потужність адаптується автоматично до конкретного типу обладнання.

Де купити зарядку для інших брендів ноутбуків?



Для того щоб придбати зарядний пристрій для ноутбуків інших брендів, таких як Dell або Sony, ви можете звернутися до каталогів на сайті:

https://www.aks.ua/catalog/zaryadnoye-ustroistvo-noutbuk/brend-noutbuka/dell

https://www.aks.ua/catalog/zaryadnoye-ustroistvo-noutbuk/brend-noutbuka/sony.

Там представлений широкий вибір зарядних пристроїв для різних моделей ноутбуків цих брендів.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus