USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Волинський військовий отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

11 Жовтня 2023 09:46
Житель села Ветли, боєць 51-го батальйону Владислав Мартинюк вже понад пів року захищає кордони рідної землі в найзапекліших точках. Виконуючи бойове завдання, військовослужбовець отримав важке поранення і травми.

Про це інформують у Камінь-Каширській районній військовій адміністрації.

Тривалий час військовий проходить лікування. Нині в Камінь-Каширській центральній районній лікарні – програму фізичної реабілітації та відновлення.

Відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних сил України від 24 вересня 2023 року Владислав Мартинюк відзначений почесним нагрудним знаком «Срібний хрест».
Читати ще: Двох воїнів з Любешева нагородили «Золотими хрестами»

10 жовтня начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з начальником штабу – першим заступником командира 51-го батальйону підполковником Олександром Тусюком вручили краянину високу державну нагороду та побажали йому одужання.

Воїн налаштований рішуче, постійно тримає зв'язок із побратимами та мріє якнайшвидше повернутися до бойових лав.

Як повідомлялося, житель Любешівської Волі Сергій Мартинюк отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus