USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Володарем найвищої нагороди Гільдії кіноакторів став фільм «Оппенгеймер»

26 Лютого 2024 23:25
У Лос-Анджелесі відбулася 30-та щорічна церемонія вручення премії Гільдії кіноакторів США (SAG Awards), яка відзначила найкращі досягнення в галузі кіно і телебачення за 2023 рік.

Про це повідомляє Variety.

Фільм «Оппенгеймер» на церемонії SAG Awards у суботу отримав приз за найкращий акторський склад, а також визнання у категоріях «Найкраща чоловіча роль» для Кілліана Мерфі та «Найкраща чоловіча роль другого плану» для Роберта Дауні-молодшого.
Роберт Дауні-молодший.

Зазначається, що драма про Роберта Оппенгеймера та розробку атомної бомби стала несподіваним касовим хітом минулого літа та вважається фаворитом на премію «Оскар», яка відбудеться вже наступного місяця.

Читати ще: ChatGPT, «Оппенгеймер» і Тейлор Свіфт: Вікіпедія назвала свої найпопулярніші сторінки за 2023 рік

Американська актриса Лілі Гладстон здобула перше місце у категорії «Найкраща жіноча роль» за фільм «Вбивці квіткової повні», а акторку Да’Він Джой Рендольф визнали першою у категорії «Найкраща жіноча роль другого плану» за фільм «Залишені».

Серед іншого, зірка серіалу «Корона» Елізабет Дебікі, яка зіграла принцесу Діану, несподівано відзначили у категорії «Найкраща жіноча роль у драматичному серіалі».

Акторський склад серіалу HBO «Спадкоємці» отримав нагороду у категорії «Найкращий акторський склад у драматичному серіалі», а «Ведмідь» від FX – за «Найкращий акторський склад у комедійному серіалі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus