USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Австралії кит врізався в човен, загинула людина

3 Жовтня 2023 00:47
В Австралії кит врізався в човен, убивши одну людину та поранивши іншу.

Про це пише ВВС, передає УНН.

Чоловіки вирушили у риболовну експедицію в суботу. Їхній човен було атаковано у водах Лаперуза, за 14 км на південний схід від Сіднея. Тривогу підняли після того, як судно було помічено незайнятим і оберталося.

У заяві поліції йдеться, що ймовірне зіткнення призвело до того, що човен нахилився, викинувши обох чоловіків за борт.

«За попередніми повідомленнями, кит міг пробитися біля човна або на човен», – сказала виконувач обов’язків суперінтенданта водної поліції Шівон Мунро, додавши, що вона раніше не бачила подібного випадку.

За словами офіційних осіб, 61-річна жертва була знайдена без свідомості та померла на місці. 53-річного капітана витягли з води та доставили до лікарні, його стан стабільний.

На узбережжі Австралії мешкає 10 великих і 20 менших видів китів. Поки невідомо, який саме вид причетний до суботнього зіткнення.

Смертні випадки, спричинені китами, у регіоні рідкість. Державний міністр Нового Південного Уельсу назвав це «абсолютним дивним випадком».

Як повідомлялося, щонайменше 13 людей загинули в результаті пожежі, яка охопила три нічні клуби в Іспанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus