USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Утікши з тюрми, чоловік організував незаконний бізнес у Луцьку.ВІДЕО

18 Квітня 2013 16:14
Підприємливий молодик обманював лучан, пропонуючи їм різноманітні послуги, зокрема розмитнення авто. Все, кажуть, робив «по-дорослому», заробив понад мільйон. Зрештою, виявилось, чоловік втік з тюрми.

Хочеш жити - умій крутитися. На Волині чоловік називався полковником МВС, брався владнати будь-який клопіт, передусім - розмитнити автомобіля. Гроші шахрай брав наперед. І зникав. Так збагатився на мільйон гривень, - інформує НТН.

Афериста затримали «на гарячому». Щойно він обібрав чергового клієнта - поклав до кишені кругленьку суму й пообіцяв довірливому лучанинові за тиждень ввезти з-за кордону vip-машину.
Викрили 26-річного молодика люди, яких він ошукав. На столах слідчих заяв на нього назбиралося за десяток. Постраждалі кажуть: довіряли, бо все було «по-дорослому».

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:
- Зняв офіс на території Луцька. Офіс недешевий, у престижному місці. За нього вчасно виплачував кошти. Наняв до себе на роботу бухгалтера і ще декількох працівників. Укладають договора, але не можу зрозуміти: гроші просто передавали. Це - і 30 тисяч, і 40 тисяч доларів, 250 тисяч гривень.

Хоч кримінальне провадження розпочате, Олександр себе винним не визнає. Поводиться спокійно й впевнено.

Олександр, затриманий:
- Чому ви тут?
- Я не хочу рассказывать.
- Бо знаємо, що вчинили кілька шахрайств.
- Еще не доказано ничего. Когда в суде будет доказано, тогда будем говорить.


Загалом, кажуть правоохоронці, за час своєї діяльності на Волині підприємливий молодик збагатився на мільйон гривень. Умів переконувати та ще й був при погонах.

Юрій Клок, керівник сектору УМВС України у Волинській області:

- Використовував підроблені посвідчення на ім'я іншого громадянина. Представлявся високопосадовцем, також використовувався ним і форменний одяг полковника. Обманом найбільшим його було те, що пропонував ввезти в Україну авто по заниженим цінам і зареєструвати їх в органах інспекції.

Цікаво, що зловмисник - не українець. Сюди прибув нелеґально з Молдови. Та найбільше вразило міліціянтів інше - Олександр нещодавно втік з місць позбавлення волі й його розшукують. Тепер усіх, хто впізнав у цьому молодикові свого кривдника, волинські силовики просять зголоситися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
2222 Показати IP 18 Квітня 2013 16:24
Аааа.... я того бізона знаю!!!!
мав справу Показати IP 18 Квітня 2013 20:13
Відать із местним начвльствои мало ділився.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus