USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Україна стала п'ятою на «Дитячому Євробаченні-2023»: хто переміг

27 Листопада 2023 08:26
26 листопада у Ніцці (Франція) відбувся фінал «Дитячого Євробачення-2023», де змагалися юні вокалісти із 16 країн. Українка Анастасія Димид із піснею «Квітка» посіла 5-те місце, а перемога дісталася Зої Клозюр із Франції.

13-річна співачка виконала пісню «Cœur», якій журі поставили 136 балів, а телеглядачі – 92 бали, інформує Апостроф.

Іспанія посіла друге місце, а Вірменія – третє. 9-річна Анастасія Димид із України набрала 128 балів. Телеглядачі віддали дівчинці 83 бали, а професійне журі – 45.
На сцені вона виступала в образі супергероїні із чарівним жезлом у вигляді квітки. Її пісня «Квітка» розповідає про материнське кохання, яке перемагає зло і рятує світ.

Читати ще: Четверо волинян виступлять у фіналі нацвідбору на Дитяче Євробачення

Автором конкурсної композиції для Анастасії стала Світлана Тарабарова, яка також була музичною продюсеркою Національного відбору на «Дитяче Євробачення-2023».

Виступ українки супроводжувався анімацією про те, як «сила квітки» допомагає українському місту майбутнього перемогти зло.


Нагадаємо, що Анастасія Димид перемогла у Нацвідборі на «Дитяче Євробачення-2023» за результатами голосування у додатку «Дія», а також голосування журі, до якого увійшли Ігор Кондратюк, Jerry Heil та alyona alyona. Дівчинка родом із Івано-Франківської області, село Гошів. До участі у міжнародному конкурсі виступала на «Чорноморських іграх», де увійшла до півфіналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus