USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Напрочуд ніжно й лірично: учасниця «Голосу країни» з Луцька презентувала новий сингл

1 Березня 2024 22:57
Не так давно 21-річна лучанка з унікальним тембром Олександра Ройко випустила дебютний трек «до сердешка», який підкорив серця багатьох слухачів. І вже 1 березня співачка зі сценічним іменем ROIKO випустила новий трек, який має назву «Дахи».

«Це пісня, яка миттєво зачаровує своєю ніжністю та мелодійністю. Вона переносить слухача у світ спогадів і незабутніх моментів, де «і сонце, і небо, і я, і ми» здавалися вічними. Текст підкреслює важливість і неповторність кожної миті. Трек описує місце, де каштани між сірих стін створювали особливу атмосферу, де час зупинявся і серце відчувало себе дома», – повідомляє виконавиця.

«Дахи» – історія-спогад про улюблене місце, по секрету – про Київ. Місце, яке творили люди, мрії, спогади, і я, і ми. Там найпрекрасніші дахи, з яких видно місто так, як його не бачать інші», – коментує ROIKO.
Читати ще: 21-річна лучанка на «Голосі країни» зачарувала унікальним голосом. Відео

Нині пісня «Дахи» доступна для прослуховування на всіх стрімінгових музичних платформах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Показати IP 2 Березня 2024 12:34
Не вразило,напевно,так може кожна дитина гундосити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus