USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Японії стався потужний землетрус

4 Квітня 2024 09:38
На північному сході Японії у четвер вночі стався потужний землетрус магнітудою 6,0, підземні поштовхи відчули і в столиці країни Токіо.

Про це повідомляє Kyodo, передає Укрінформ.

За даними Японського метеорологічного агентства, потужні поштовхи, що відчули префектури Івате, Міягі та Фукусіма, було зафіксовано невдовзі після опівночі четверга.

Епіцентр землетрусу був біля узбережжя префектури Фукусіма на глибині приблизно 40 кілометрів під землею.

У зону ураження стихійного лиха потрапила і АЕС «Фукусіма-1», проте, за даними Управління ядерного регулювання країни, жодних руйнувань чи пошкоджень унаслідок сьогоднішнього землетрусу на електростанції не сталося.

Через підземні поштовхи призупинявся рух швидкісних потягів на одній із залізничних ліній Східної залізниці Японії.

Нагадаємо, вчора в Тайвані стався потужний землетрус магнітудою 7,2-7,4.

За останніми даними, кількість загиблих унаслідок потужного землетрусу на Тайвані зросла до дев’яти осіб, щонайменше 934 людини поранені, а десятки залишаються під завалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus