USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

«У тебе гени такі»: як відростити довге густе волосся*

24 Червня 2022 18:26
Милуєтесь розкішним волоссям подруги, витрачаєте години на догляд, перепробували всю найкращу косметику з www.eva.ua, а волосся досі не відросло до пояса? Про те, чому ваше волосся не таке, як у мріях, чи справді можна змусити його рости та як це зробити, читайте нижче.

Від чого залежить довжина і густота волосся?

Щоб зрозуміти, чому ваше волосся саме таке і як можна на це вплинути, слід розібратись з його ростом на біологічному рівні. Кожна волосина має чотири стадії розвитку: ріст, відмирання кореня, випадіння та формування нової волосинки на тому ж місті.

Проте через певні проблеми зі здоров’ям може розпочатись надмірне випадіння. Найчастіше такими чинниками є:

• нестача якісного сну;

• вплив антибіотиків;

• слабкий рух крові в шкірі голови;

• брак заліза в організмі;

• захворювання шкіри голови.
Як сприяти росту волосся?

Спершу слід усвідомити, що стимулювання росту волосся – це не про чарівний флакон з еліксиром, а про комплексний догляд. Щоб ваше волосся тішило вас ростом, слід виконувати кілька процедур.

Глибоке очищення. Слід щомісяця використовувати шампунь глибокого очищення та поєднувати його з пілінгом або скрабом.

Стимулювання фолікулів. Щоб розбудити волосяні цибулинки допоможе регулярний масаж шкіри голови, а також професійні ампули для росту волосся.

Підживлення нового волосся. Слід використовувати лише м’які шампуні.

Робота з проблемами. Відвідати трихолога, який проведе потрібні аналізи та призначить лікування чи курс вітамінів, якщо проблеми системні.
Які компоненти для цього найефективніші?

Тут зібрані найпопулярніші компоненти, які найчастіше використовуються в косметиці для волосся.

Екстракт кропиви. Ця лікарська рослина має унікальний багатий склад, завдяки чому активізує мікроциркуляцію в шкірі голови та живить волосяні цибулини.

Ментол. Завдяки потужному ефекту прохолоди цей компонент тонізує шкіру голови та пробуджує сплячі фолікули.

Рицинова (касторова) олія. Ця натуральна речовина багата на жирні кислоти різного типу, які живлять цибулини волосся та зміцнюють молоді, дуже тонкі і слабкі волосинки.

Біотин. Вітамін В7 бере участь в ліпідному обміні в організмі, контролює роботу сальних залоз і необхідний для природного живлення волосся.

Перед тим, як починати грандіозну кампанію з пришвидшення росту волосся, слід усвідомити, що красиво виглядає не лише густе та довге, а й просто доглянуте волосся з охайною зачіскою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мирослава Показати IP 24 Грудня 2022 14:07
Щоб мати гарне, сяюче здоров`ям волосся, треба додати до цього зусиль. Та й коштів, бо якісні доглядові засоби коштують недешево. Мені дуже подобаються шампуні Lebel https://japan-shampoo.com.ua/brand/lebel-kupit постійно не можу дозволити собі їх купувати, але періодично замовляю на Japan Shampoo шампунь від Lebel разом з якоюсь відновлювальною маскою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus