USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У Луцьку замість концерту «москальської попси» вшановуватимуть Бандеру

1 Січня 2019 22:12
Замість запланованого на 30 січня виступу російського гурту «Ненсі» в облмуздрамтеатрі відбудеться урочиста академія до 110-ї річниці від дня народження провідника українських націоналістів Степана Бандери.

Про це перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик повідомив під час відзначення річниці від дня народження Степана Бандери 1 січня у Луцьку.

Він зауважив, що сьогодні «рускій мір» далі лізе в наші голови, в наше середовище. Тому під час останньої у 2018 році сесії депутати облради ухвалили рішення про введення мораторію на будь-який російськомовний культурний продукт.

«Сьогодні кажуть, що гурт «Ненсі» буде виступати в драмтеатрі 30 січня зі своїм «Дим сігарєт с мєнтолом». В грудні вони подали заявку, а я кажу сьогодні при всіх, що він не буде виступати! 30 січня в драмтеатрі не «Дим сігарєт с мєнтолом», а буде загальнообласний захід – урочисті збори, академія, присвячена 110-річчю з дня народження Степана Бандери», – відзначив Олександр Пирожик.

«Вчора я всім, виконавчій владі сказав: не москальська попса звучатиме, не їхні хіти, не рускій мір, а пам’ятна академія Степана Бандери», – наголосив перший заступник голови облради.

З його слів, коли у волинських кафе та ресторанах звучить російська попса, то росіянин, слухаючи це і бачачи, що ніхто не заперечує, відчуває себе тут господарем. Так, мовляв, рускій мір окуповує свідомість українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
123 Показати IP 1 Січня 2019 22:20
Бандера був патріотом!!! А партія свобода пам`ятник поставити не може тому що гроші вже 20 років збирають і крадуть собі у карман.
Лучанка Показати IP 1 Січня 2019 22:35
Я не прихильниця гурту "Ненсі", але хто такий Олександр Пирожик щоб наказувати що мені слухати? Це якійсь моральний авторитет нації у нас? Чому мені усюди нав'язують Степана Бандеру, котрого я ніколи в житті не визнаю за видатного українця! І я впевнена, що нас таких багато. І справа зовсім не в "русском мире", а в тому, що історію потрібно розповідати всю, якою важкою вона не є. І робити героями катів, коли ще є повно свідків їх "героїзму"- ЗЛОЧИН!!!
321 Показати IP 1 Січня 2019 22:47
А навіщо той пам'ятник? Замовте плакати і роздайте всім шанувальникам Бандери хай вдома повісять і поклоняються. А на цьому місці краще сквер зробити
Сс Показати IP 1 Січня 2019 23:32
Кацапи, звідки ви сюди лізете?
Я до Сс Показати IP 2 Січня 2019 05:18
а ти з якого схрону сюди виповз??
123 Показати IP 2 Січня 2019 00:03
Пам'ятники це взагалі минуле. Ми так і лишаємося у совдепії тільки змінюємо ідолів.
Реаліст Показати IP 2 Січня 2019 06:37
Ліплять героїв чорт знає з кого, коли діти без термінових операцій помирають, а їхні батьки гроші по копійці збирають, коли кожний четвертий українець працює на пана в Польщі, коли пенсіонери починають вішатися, бо не мають чим платити компослуги. Може, досить нав'язувати свою сумнівну ідеологію народу!? Я хочу жити в нормальній цивілізованій країні
Вікінг Показати IP 2 Січня 2019 08:34
У Бандери так багато прихильників, що вже 10 років не можуть на пам'ятник скинутись
Украинка Показати IP 2 Січня 2019 09:58
Пусть введут мораторий на олигархов в политике, может будет больше пользы. А то нашли виновных - русский мир, и сами ничего не делают......только воруют под разными лозунгами....
гiсть Показати IP 2 Січня 2019 10:29
Василь СИМОНЕНКО НІ, НЕ ВМЕРЛА УКРАЇНА! Я зустрічався з вами в дні суворі, Коли вогнів червоні язики Сягали від землі під самі зорі І роздирали небо літаки. Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали "хайль" охриплими басами І "Ще не вмерла…" голосно ревли. Де ви ішли — там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям, — Плювала кров'ю "ненька Україна" У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали б і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі сходу не вернулись "москалі". Тепер ви знов, позв'язувавши кості, Торгуєте і оптом, і вроздріб, Нових катів припрошуєте в гості На українське сало і на хліб. Ви будете тинятись по чужинах, Аж доки дідько всіх не забере, Бо знайте — ще не вмерла Україна І не умре!
Я Показати IP 2 Січня 2019 10:55
Невже ніхто не може зрозуміти, що окрім верхівки СВОБОДИ нікому той псевдогерой не потрібен. І не треба створювати з нього ідола. Вже такі були - де вони? Більшість людей не сприймають це.
Анонім Показати IP 2 Січня 2019 12:29
Бандера гідний того, щоб вшановути його пам'ять незважаючи на пуки тут ватних персонажів.
Сусід Показати IP 3 Січня 2019 14:38
Совок живе глибоко в душі лучан.Дивно,зважаючи на війну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus