USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку ВПО зможуть отримати грошову допомогу від Карітас-Спес

14 Січня 2024 07:17
Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради разом з Карітас-Спес Луцьк надає вид підтримки для Внутрішньо переміщених осіб, а саме грошову допомогу.

Заповнити попередню анкету на участь у програмі Ви можете 15 січня 2024 року за адресою

м. Луцьк, проспект Соборності, 18 з 9:00 до 17:00 год (*Заповнення анкети не гарантує отримання допомоги), інформують в управлінні.

На допомогу можуть розраховувати такі категорії внутрішньо переміщених осіб: багатодітні родини, особи з інвалідністю (лише І та ІІ група), мати-одиначка або батько-одинак, вагітні жінки чи такі, які виховують дітей до трьох років, особи похилого віку (60+) та особи з важкими формами хвороб.

Серед умов отримання допомоги – дохід на особу не вище 5400 грн та неотримання раніше фінансової допомоги від інших організацій, зокрема й у «Карітас-Спес Луцьк».

Читати ще: На Волині відкрили дитячий центр. Фото

Для реєстрації при собі потрібно мати оригінали та ксерокопії документів на кожного члена родини: паспорт, ідентифікаційний код, довідка внутрішньо переміщеної особи, довідка про доходи, медична довідка, якщо людина має інвалідність чи важку форму хвороби, довідка багатодітної родини, довідка матері-батька одинака, довідка з банку, де вказаний ️розрахунковий рахунок людини, яка реєструється.

Допомога надається в рамках реалізації проекту «Гуманітарна допомога та підвищення стійкості вразливих верств населення постраждалих від конфлікту в Україні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus