USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Луцьку відбувся дитячо-юнацький чемпіонат з кіокушинкай карате

31 Березня 2024 15:09
30 березня у Луцьку відбувся дитячо-юнацький чемпіонат України з кіокушинкай карате. У змаганнях взяли участь 250 спортсменів з різних областей.

Як розповіла Суспільному голова правління федерації України з кіокушинкай карате Марія Приходько-Волинець, чемпіонат України серед дітей і підлітків проводять щороку.

«З’їжджається пів України. Зараз долучилися учасники в 8 областей. Ці змагання загартовують, навіть, якщо у тебе поразка, вони загартовують тебе в житті, не ламатися іти вперед», – зазначила голова федерації.

Учасники та учасниці змагалися у п’яти вікових категоріях.

Серед учасників – команда із Кропивницького Зі слів тренера Дениса Кондратова, змагаються вихованці від шести до п’ятнадцяти років.

«На жаль, багато дітей повиїжджало у зв’язку з війною, але в таких умовах ми продовжуємо тренуватися, підтримуємо спортсменів. Перемога дітей не сильно так важлива, вони переборюють свої страхи на татамі. А медалі вже другорядне», – додав тренер команди з Кропивницького.
Ярослав Хлистун приїхав у Луцьк з Дніпра. Через повномасштабну війну, говорить спортсмен, не мають можливості повноцінно тренуватися.
«Війна вплинула на наші тренування, бо навіть коли ми тренувалися нам вимикали світло і було не зовсім комфортно займатися в таких умовах, але не зупиняємося, йдемо далі», – каже Ярослав Хлистун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus