USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У громаді на Волині віддали останню шану загиблому Герою Володимиру Войтюку

1 Квітня 2024 21:43
1 квітня у Рожищі віддали останню шану загиблому молодшому сержанту Володимиру Володимировичу Войтюку. У центрі міста Героя зустрічали навколішки та з квітами у руках.

Хтось ледве стримував сльози, хтось плакав, хтось тяжко зітхав, схиливши голову, бо втратили ще одного українського сина, хороброго та мужнього воїна, інформують у Рожищенській міськраді.

З першого дня повномасштабного вторгнення Володимир Войтюк став на захист своєї родини та України. Командир стрілецького відділення 417 стрілецького батальйону 33-ї Окремої механізованої бригади він разом зі своїми побратимами утримував ворога на Запорізькому напрямку.

Два місяці тому зв’язок родини з військовим перервався, Володимира Войтюка визнали безвісти зниклим.

Рідні вірили та надіялися, що найрідніша людина жива, але дива не сталося. За офіційними даними молодший сержант Володимир Войтюк загинув 30 січня 2024 року в районі населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області. А сьогодні на щиті востаннє повернувся у рідне місто.

Біля пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида.

Провести загиблого захисника України в останню путь прийшли рідні та знайомі, представники влади, жителі громади, бо біль втрати нашого земляка – це спільне горе.

Відспівали Героя у храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Опісля траурна процесія під звуки військового оркестру вирушила до місця останнього спочинку загиблого – на Алею Слави міського кладовища.

Востаннє нашому земляку та мужньому воїну Володимиру Войтюку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, яким була покрита домовина. На честь солдата тричі пролунав стрілецький салют і рідна земля прийняла його тіло в свої холодні обійми.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисника. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus