USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Тепер йому назавжди 45: у Турійську попрощалися з Героєм Юрієм Марковським

13 Грудня 2023 11:58
До Небесного легіону борців за волю та незалежність України вписано ще одне ім’я – Юрія Марковського із селища Турійськ.

Із щирою відкритою усмішкою, таким, як він залишиться у пам’яті тих, хто його знав, Юрій дивився із траурної світлини на величезне велелюддя земляків, які прийшли 12 грудня провести свого Героя в останню земну дорогу. Про це повідомляють у Турійській громаді.

Юрій Марковський став на захист країни наступного дня після широкомасштабного вторгнення. У важких боях з окупантом був поранений. Після лікування знову повернувся у стрій і разом з побратимами останні бої вів на Запорізькому напрямку.

У мирному житті Юрій планував повернутися до улюблених справ, ростити трьох донечок, піклуватися про дружину та батьків, але трагічний випадок 4 грудня раптово обірвав його життя. Тепер йому назавжди 45…
З військовими почестями побратими, земляки разом з родиною загиблого захисника провели Героя в останню земну дорогу вулицями рідного Турійська. У Свято-Троїцькому храмі духовенство звершило чин поховання. Піднеслася спільна молитва за спокій душі воїна Юрія.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus