USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Реабілітувалися за домашній бабл: «Старий Луцьк» переміг «Запоріжжя»

10 Лютого 2023 16:59
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» зумів реабілітуватися за повністю програшний домашній бабл, обігравши «Запоріжжя» – 73:63.

Рахунок у матчі відкрив Євген Коровяков, який разом із Олегом Рудаковим, розгромив запоріжців на старті зустрічі. Їхня вдала гра у нападі дозволила «Старому Луцьку» піти у відрив 11:2. Запоріжці оговталися від такого старту та почали й самі набирати очки, наштовхуючись на фоли від лучан та влучаючи штрафні. Поступово «Запоріжжя» зрівняло рахунок та вийшло вперед, перемігши у першій чверті – 17:21.

Читати ще: Дива не сталося: «Старий Луцьк» не зумів здобути першу домашню перемогу в матчі з «Політехнікою-Галичиною». Фоторепортаж

Друга чверть розпочалася з «трьохи» від Рудакова, який скоротив відставання до мінімуму. Той же Рудаков невдовзі з лінії штрафних вивів лучан вперед. Тимчасово «Старий Луцьк» мав 5 очок переваги, але Биков дальнім кидком зрівняв рахунок за 4 хвилини до великої перерви – 28:28. Однак після першої половини матчу лідирували лучани – 32:30.

Третя чверть розпочалася доволі ефектно – Коцько зробив блокшот та асистував Панфілову, який влучив з-за дуги. Проте запоріжці вчергове у цьому матчі зрівняли рахунок. Загалом же ця десятихвилинка була найрівнішою та найрезультативнішою. «Старий Луцьк» перед фінальною чвертю був попереду лише на одне очко – 52:51.

Читати ще: Домашнє прокляття: «Старий Луцьк» поступився двома очками «Прикарпаттю». Фоторепортаж

Прозапас почав десятихвилинку з дальнього влучання, за ним влучив Панфілов, і лучани вели вже +6. Невдовзі Прозапас знову забив з-за дуги, а «Старий Луцьк» був попереду +9. Лучани володіли перевагою протягом усієї чверті та довели матч до перемоги – 73:63.

Найрезультативнішим у складі лучан став Олег Рудаков, який оформив дабл-дабл – 15 очок, 18 підбирань. Завтра лучани зіграють з господарями баблу «Дніпром».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus