USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Премію відпрацьовує», – Гройсман покепкував з глави НАЗК

12 Квітня 2017 15:19
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду потролив главу НАЗК Наталію Корчак, яка не прийшла на зустріч з урядовцями.

Міністр юстиції Павло Петренко запропонував перенести ухвалення проекту Національної доповіді щодо реалізації засад антикорупційної політики, адже в ньому уряду пропонують схвалити висновок про ефективність роботи НАЗК, а це «не на часі з огляду на ті події, які відбувалися з хвилею декларування до 1 квітня».

За словами очільника Мін'юсту, публічна частина реєстру наразі не працює.

Гройсман у відповідь хотів заслухати з цього приводу главу НАЗК Наталію Корчак, яка мала представляти проект доповіді. З'ясувалося, що на засіданні її немає, повідомляє «Українська правда».

«Не прийшла. Видно, премію собі відпрацьовує…», – зазначив Гройсман.

Нагадаємо, Нацагентство широко критикують за невідповідну роботу реєстру декларацій, яка наприкінці терміну подачі звітності не працювала кілька днів. Напередодні дедлайну 1 квітня, коли мали бути зареєстровані всі електронні декларації посадовців, система знову дала збій. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав главу НАЗК Наталію Корчак та інших членів Агентства звільнитися. Своєю чергою Корчак заявила, що не збирається йти у відставку.

Корчак викликали на засідання парламенту, аби відзвітувати про свою роботу.

Під час виступу у Верховній Раді вона зізналася, що виписала собі премію у 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 12 Квітня 2017 15:26
А Гройсман себе веде так звисока над усіма. Ще й йому прийдться йти в опозицію , зараз взагалі людям не смішно а йому поржати з когось. Ох і висиокомірний і всім в дхеркало подивитись йому б теж немішало подивитись і запитати себе чому я такий зверхній хоча нічого для людей не зробив корупція в Україні найвища в світі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus