USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

«Порвіть протокол»: на Волині п’яний водій намагався за три тисячі «порішати» з поліцією

15 Вересня 2022 21:43
На Волині судили водія, який намагався відкупитися від поліцейських за водіння в стані алкогольного сп’яніння. Волинянин пропонував правоохоронцям три тисячі гривень хабара, натомість заплатить понад 21 тисячу штрафу.

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що 5 лютого в Горохові на вулиці Грушевського поліцейські зупинили Volkswagen Golf. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки сп'яніння: нечітке мовлення, різкий запах алкоголю з рота, непевна хода. Водію запропонували пройти до приймального відділення КП «Горохівська багатопрофільна лікарня» для встановлення ступеня сп'яніння, однак він відмовився.

Після оформлення протоколу про адміністративне порушення водій запропонував поліцейським хабар за те, щоб вони порвали документ. Попри попередження про кримінальну відповідальність, волинянин поклав у папку поліцейського три тисячі гривень.

У ході досудового розслідування між обвинуваченим та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд оштрафував чоловіка на 21 тисячу 250 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus