USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Помер відомий український актор Віктор Раду

20 Лютого 2024 17:10
У віці 67 років пішов з життя відомий український актор Віктор Раду.

Про це повідомили в Одеському театрі юного глядача ім. Юрія Олеші. Зазначається, що артист пішов з життя 14 лютого. Причиною смерті Віктора Раду стала зупинка серця.

«Він завжди був ідеальним партнером на сцені, надійним робітником, справжнім чоловіком і дуже світлою людиною. Віктор Андрійович допомагав багатьом молодим акторам, передавав їм секрети акторської майстерності, не відмовлявся від нових ролей, з кожної ролі Віктор Андрійович робив акторський шедевр», – йдеться в повідомленні театру.
Віктор Раду – український актор. Від 1987 року він працював в Одеському театрі юного глядача ім. Юрія Олеші. Артист грав у таких виставах, як «Ромео і Джульєтта», «Лісова пісня», «Кайдашева сім’я», «Смак сонця» та багатьох інших.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що помер український актор і драматург Євген Хаїт. Серце артиста зупинилося 21 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus