USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Ошукані лучани ледь не вчинили самосуд над «дубнівським шахраєм»

2 Серпня 2016 10:48
Чотирнадцять ошуканих людей у коридорі Луцького міськрайонного суду хотіли лінчувати афериста, - йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Мешканця Рівненської області, 27-ми річного Євгена Грицишина луцькі правоохоронці затримали у квітні цього року.

Як встановило слідство, більше чотирьох років молодик розводив на гроші довірливих українців. Називав себе представником будівельної фірми, пропонував будівельні послуги та збирав чималі суми завдатку. А потім просто зникав. На вудку ділка потрапили десятки людей по всій Україні. У справі, яку розглядають в Луцьку, таких ошуканих - 14.

«В лютому минулого року нам необхідно було добудувати магазин. Ми знайшли контейнери, знайшли цього псевдозабудовника. Приїхали, уклали договір, до 26 квітня мав стояти магазин. Проте він тягнув, тягнув, от і дотягнув до цього часу. Ані грошей, ані магазину, а ми дали задаток 40 тисяч гривень», - розповідає лучанин Анатолій.

У всіх потерпілих зловмисник просив різну суму завдатку. Згідно з версією слідства, такими шахрайськими методами ділок нагендлював близько 600 тисяч гривень.

На запитання журналістів обвинувачений Євген Грицишин каже, що свою вину не визнає та додає, що «суд все покаже».

Потерпілих обурила така поведінка псевдозабудовника тож вони здійняли рейвах. У приміщенні суду навіть лунали заклики відлупцювати молодика.

Ошукані люди сподівалися на правосуддя. Натомість судове засідання вдруге відклали. Суддя пояснив таке рішення правом обвинуваченого на захист, мовляв, обвинувачений не встиг ознайомитися з усіма позовними заявами потерпілих, які постійно додаються. Проте обурені люди кажуть, що справу навмисне затягують, аби завершився термін домашнього арешту злочинця і він міг втекти.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
іван Показати IP 2 Серпня 2016 12:06
а судді хто?
Волинянка до іван Показати IP 2 Серпня 2016 12:47
лохи!!!!!
Roma до Волинянка Показати IP 2 Серпня 2016 13:55
та лохи, що тут скажеш!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus