USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Одна передумала: які країни ЄС будуть присутні на «інавгурації» Путіна

7 Травня 2024 10:57
«Радіо Свобода» дізналася, які шість країн-членів ЄС відправлять дипломатів на «інавгурацію» правителя Росії Володимира Путіна. Одна держава передумала в останній момент.

Згідно з переліком, яке отримали журналісти, на інавгурацію Путіна приїдуть дипломати Франції, Греції, Кіпру, Мальти, Угорщини та Словаччини, інформує «Радіо Свобода».

За даними у дипломатичних колах Євросоюзу, станом на вечір 6 травня намір відправити свого представника на цей захід мала Бельгія. Втім вранці МЗС Бельгії повідомило, що вона все ж не буде брати участь у церемонії.

Агентство Reuters увечері 6 травня повідомляло, що на інавгурації Путіна планують бути присутніми сім країн, у тому числі Франція на рівні посла.

Раніше в МЗС України заявили, що не бачать підстав для визнання глави Кремля Володимира Путіна демократично обраним і легітимним президентом Росії.

Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель виступив проти присутності представників Євросоюзу на церемонії «інавгурації» кремлівського правителя. Низка держав ЄС оголосили, що не будуть присутні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Травня 2024 11:49
от така справжня 'ізоляція' росії, навіть з ЄС пруться маньяку і терористу 'паклони біть', хай собі погрожує далі ядерною зброєю знищити весь світ - путіну можна, міжнародне право в сраці
Цікавий Показати IP 7 Травня 2024 12:24
Ці представники, що поїдуть до путіна, хочуть на халяву поїсти кровянки з українців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus