USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

На Волині зменшилася площа підтоплень

4 Квітня 2024 15:54
Станом на 4 квітня на Волині залишаються підтопленими 6,4 тисячі гектарів. Вода ще утримується на сільськогосподарських угіддях у Ковельському та Камінь-Каширському районах.

Нині в Камінь-Каширському районі підтопленими залишаються 4 тисячі гектарів сільськогосподарських угідь, а в Ковельському — 2,4 тисячі гектарів, повідомили в Регіональному офісі водних ресурсів, передає Суспільне.

«У зв’язку з нестабільними погодними умовами на усіх річках басейнів Прип’яті та Західного Бугу вода швидко не сходить, а стоїть на місці», – зазначили фахівці.

Читати ще: Через підтоплення у двох районах на Волині фермери не можуть розпочати посівну

Для відкачування надлишкових вод протягом доби працювали дев'ять насосних станцій: сім у Камінь-Каширському районі та дві в Ковельському.

Від початку 2024 року на півночі Волині насосні станції відкачали понад 15 мільйонів метрів кубічних води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нептун Показати IP 4 Квітня 2024 18:11
Можуть, якщо хочуть ! От сіли за стіл переговорів з бобрами, перетерли і відразу стало видно результати !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus