USD 40.92 41.30
  • USD 40.92 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

На Волині родинам двох загиблих військових вручили посмертні нагороди Героїв

28 Червня 2023 19:24
Родинам загиблих військових з Вишнівської громади передали державні нагороди. Церемонія відбулася сьогодні у Вишнівській сільській раді.

Відзнаки родинам передав начальник Першого відділу Ковельського районного центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Василь Дмитрук, інформують в громаді.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили військовослужбовця Богдана Лебедя. Нагороду вручили його мамі Наталії Олександрівні.

Високу нагороду – почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного отримав посмертно Юрій Лукашук. Нагороду отримала його мама Надія Володимирівна.

«Ми всі перед ними в боргу, ми повинні пам’ятати їхні прізвища, адже вони полягли за українську державність. Ми завжди будемо вдячні всім, хто до останнього подиху лишився вірним присязі. Вклоняємось перед кожною родиною, кожною матір’ю, батьком, дружиною, сином та донькою наших незламних хлопців, яких так і не дочекалися вдома. Ми обов’язково переможемо заради світлої пам’яті полеглих воїнів та мирного майбутнього. Вічна пам’ять Героям!» – наголошують у громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus