USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 44.50 44.78
  • PLN 10.22 10.48

На озері Пісочне врятували рибалку, який провалився під лід

1 Березня 2019 09:29
Повідомлення про те, що на озері Пісочному у Шацькому районі тоне людина, надійшло рятувальникам 28 лютого о 13:58. Чоловіка, який рибалив на кризі за 100 метрів від берега, намагалися врятувати очевидці.

До місця виклику були направлені рятувальники чергової варти 11-ої Державної пожежної частини селища Шацьк та працівники відділення водолазно-рятувальних робіт, повідомляє прес-служба ДСНС Волині.

На порятунок потерпілому вирушили командир відділення Сергій Озімок, пожежний Тахасюк Сергій, начальник караулу Роман Бойчун на чолі із заступником начальника 11-ої ДПРЧ Андрієм Оксютою. Рятувальники обережно просувалися по хисткій кризі до місця події, поклавши на товщу криги штурмову драбину, а у якості страховки застосували рятувальні мотузки. Після того, як вони наблизилися максимально близько, спробували подати чоловікові рятувальний круг та мотузку, проте чоловік був знесилений і ухопити її не міг. Після декількох спроб рятувальникам вдалося витягнути чоловіка зі смертельної пастки й доправити на берег.

60-річного врятованого, мешканця села Гаївка Шацького району, передали медикам, які надали йому першу невідкладну допомогу й доправили до районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 1 Березня 2019 09:49
Це не рибаки,це ДОВБНІ.Якого милого лізти на тонкий лід???А потім ще й люди мають ризикувати своїм життям щоб витягти з води!!!!
Однозначно! Показати IP 1 Березня 2019 12:23
Може після цієї події почне цінувати Богом дане життя..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus